<3

 
Bästa i mitt liv
 
Under den tiden vi växer upp kommer vi att lära oss att även den personen som inte skulle svika dig, kanske kommrer att göra det. Du kommer att få ditt hjärta krossat, troligtvis mer än en gång och det kommer göra ondare för varje gång. Du kommer också att krossa hjärtan, så kom ihåg hur det kändes när ditt var krossat. Du kommer att bråka med din bästa vän. Du kommer att skylla på en ny kärlek för något en gammal gjorde. Du kommer att gråta för att tiden gick för snabbt och du kommer säkert förlora någon som du älskar så ta många bilder och skratta mycket.
 
 
För varje 60 sekund som du spenderar med någon du älskar är en hel minut av lycka, som du aldrig kommer att få tillbaka, så ta tillvara på tiden. Du vet att du älskar någon när det svåraste är att säga hejdå. Att ditt livs kärlek gör slut med dig och säger ''vi kan fortfarande vara vänner'' är som att din hund ör döende och din mamma säger att du fortfarande kan behålla den. Men om du inte kan få den personen ur dina tankar så kanske den borde vara där? När du verkligen älskar någon då är du villig att låta dom gå och när dom väl kommer tillbaka, då är det äkta kärlek för äkta kärlek är värd all väntan i världen.
 
 
Ge aldrig upp något som får dig att le! Det gör ont att ha någon i ditt hjärta och inte kunna ha dom i dina armar. Den stora utmaningen i livet är att hitta någon med brister, någon som är annorlunda och som gör misstag men ändå älskar dig med allt dom har.
 
Så jag tycker vi lovar varandra här och nu att aldrig ta varandra för givet, uppskatta varje dag vi spenderar med varandra och att alltid, vad som än händer finnas där för varandra.
| | Kommentera |
Upp